Vacature Werkvoorbereider/calculator (m/v)

Marquette Projecten heeft ruime ervaring in het omzetten van ideeën naar realisatie van bouw en bouw-gerelateerde werkzaamheden. Onze organisatie kenmerkt zich door korte lijnen en communicatie zonder poespas. Dit gecombineerd met onze uitstekend opgeleide en veelzijdige vakmensen met kennis van zaken zorgt voor een tevreden klant en een hoog kwaliteitsniveau. Marquette Projecten is actief in de nieuwbouw, verbouw en in de renovatie van woningen, scholen en bedrijfspanden. Bij Marquette Projecten werken ± 20 medewerkers.

In verband met de uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij op korte termijn op zoek naar een:

 

Werkvoorbereider/calculator (m/v)

Profiel

Binnen deze full time job bent u als werkvoorbereider/calculator verantwoordelijk voor de calculatie, de werkvoorbereiding/planning en de budgetbewaking van diverse projecten. U beschikt over een HTS-werk- en denkniveau en een gedegen bouwkundige of HTS-opleiding en een werkervaring in soortgelijke functies van minimaal 5 jaar.

U bent bekend met de verschillende technische, financiële, kwalitatieve en procesmatige (rand)voorwaarden van de bouw. Daarbij beschikt u over kennis van plannings- en tekenprogramma’s zoals Autocad, U werkt nauw samen met uw teamleden en bent medeverantwoordelijk voor de resultaten van de verschillende projecten. U beschikt over goede organisatorische en communicatieve vaardigheden, bent ambitieus, gedreven, stressbestendig en u heeft een sterke interesse in uw vakgebied.

Wij bieden

  • Een prettige werksfeer in een gezonde en groeiende onderneming.
  • Afwisselende werkzaamheden met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.
  • Een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket (primair & secundair).

Inlichtingen/sollicitatie

Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met Hans Evers op telefoonnummer 0546-574130

Uw gemotiveerde sollicitatie inclusief CV zien wij graag per mail tegemoet.

Marquette Projecten
Bedrijvenpark Twente 331
7602 KL Almelo
marquette@marquettebeheer.nl