Begeleiding van A tot Z

Wij van Marquette vinden het belangrijkimage1 dat onze klanten tevreden zijn en een goed gevoel hebben over hun aankoop. Marquette realiseert dit door vakmanschap met ambachtelijk afwerkingsniveau te leveren en door de lijnen kort te houden met de klant. Marquette begeleid haar klanten van A tot Z. Wij staan bekend om onze kwaliteit, betrokkenheid en heldere communicatie.

 

1. Aankoop grond

Onze ontwikkelingsactiviteiten ontstaan vanuit eigen grondwerving of in opdracht van de klant.

  • Heeft u zelf grond (gekocht)? Geen probleem! Marquette biedt de kennis en het vakmanschap om al uw bouwwensen te realiseren. Van ontwerp tot oplevering, wij als Marquette Projecten bieden het totale pakket.
  • Marquette stelt ook grond beschikbaar uit eigen grondwerving. In overleg met de gemeente wordt een bouwplan gemaakt waarna wij dit realiseren tot prachtige woningen. Uiteraard hebben kopers invloed op de realisatie van de woning en u kunt in overleg uw wensen aan ons voorleggen. Deze proberen wij dan ook zoveel mogelijk tegemoet te komen. Voor reeds gerealiseerde bouwprojecten kunt u kijken op de website onder het kopje “Projecten”.

2. Wensen/ plan ontwikkeling

Het ontwerpen of realiseren van een woning naar uw tevredenheid houdt in dat wij naar u luisteren. In een eerste gesprek inventariseren uw wensen. Vervolgens gaan wij samen met u en een architect rond de tafel. Het ontwerp van de architect vertalen wij naar een technische schets, waarbij wij uiteraard rekening houden met uw budget.  Wij stellen het ontwerp of bouwplan af op uw situatie en hierbij houden wij de kosten nauwkeurig in het oog.

3. Realisatie

Marquette Projecten verzorgd de gehele realisatie van uw bouwplannen. Wij beschikken over experts in de bouw en installatie tot Kim leggenvaklieden met een visie voor de afwerking.

Tijdens de bouw van de woning biedt Marquette de mogelijkheid van speciale rondleidingen over de bouwplaats. De opzichter geeft uitleg over het bouwproces en uiteraard kunt u uw eigen woning bekijken.

4. Evaluatie

Om onze klanten het beste van dienst te kunnen zijn houden wij de lijnen graag kort tussen ons en de klant. Marquette Projecten biedt dan ook de mogelijkheid voor tussengesprekken tijdens de bouw van uw woning of andere bouwklus. Ook zal er naderhand een evaluatiegesprek plaatsvinden om er zeker van te zijn dat uw wensen zijn vervuld. Een tevreden klant vinden wij het belangrijkst.

5. Vooroplevering

Om er zeker van te zijn dat onze klanten tevreden zijn biedt Marquette Projecten de mogelijkheid van een vooroplevering. Voordeel hieraan is dat eventuele gebreken in een eerder stadium worden ontdekt, waardoor deze tijdig kunnen worden opgelost. U als klant kunt bij de vooroplevering nog uw wensen uitspreken vóór de eindoplevering, zodat uw woning bij de eindoplevering ook daadwerkelijk klaar is.

6. Eindoplevering

Dimg_2201e eindoplevering is een officieel moment waarop u de sleutel ontvangt van uw huis. U stelt dan samen met Marquette Projecten het opleveringsrapport op en ondertekend deze samen met ons. Vanaf dat moment is de woning van u!

Voor meer inspiratie kunt u kijken naar onze projecten.