Kozijnen en deuren

 

Elite kozijnen en deuren zijn van hoogwaardig kunststof vervaardigd en voldoen aan de strenge specificaties. Deze specificaties bevatten ondermeer het aanbrengen van verzinkte stalen kokers binnen het kozijn profiel. Wanneer u kiest voor een Elite kunststof kozijn dan bent u verzekerd van een bijzonder sterk, inbraakpreventief en voldoet aan het politiekeurmerk Veilig Wonen.

De Elite kunststof kozijnen kunnen voor elke bouwstijl met de juiste profilering geleverd worden.

Milieuvriendelijk

Kunststof Elite kozijnen zijn milieuvriendelijke dan houten of aluminium kozijnen. Kunststof is in tegenstelling van hout goed te recyclen.

Beglazing

Een belangrijk onderdeel van elk kunststof kozijn is de beglazing. Elite kunststof kozijnen levert de kozijnen met HR ++ beglazing. Dit hoog rendementsglas isoleert 5 maal beter dan de huidige types beglazingen. De overheid geeft subsidie op het plaatsen van isolerende beglazing. Deze regeling is met terugwerkende kracht ingegaan op 01/07/2009. Marquette Projecten kan deze isolatiesubsidie voor u regelen.

Uitvoering in kunststof zijn mogelijk in:Verbouw 1.0

  • Kozijnen
  • Ramen vast
  • Ramen draai/kiep systeem
  • Deuren
  • Tuindeuren
  • Schuifpuien
  • Dakkapellen

Besparing

Ramen en deuren vormen het grootste warmtelek van uw woning. Wanneer u een keuze maakt voor kunstsof kozijnen met dubbele beglazing kan dit een besparing opleveren van ca. € 600,00 op uw stookkosten per jaar.

Fiscaal voordeel

De rentekosten die gelden voor woningonderhoud en woningverbetering van de eerste woning zijn nog steeds voor 100% aftrekbaar van uw inkomen. Net als bij de aanschaf van de meeste woningen kan voor de aanschaf van Kozijnen een hypotheek verstrekt worden.

Wij kunnen u niet adviseren. Dit behoort door een gediplomeerde financieel deskundige te gebeuren, in verband met de wet Zorgplicht die sinds 1 januari 2008 bestaat. Dit is zo door de AFM bepaald.

 

cta